Welkom bij Techbox

Bekijk onze vacatures 👇

Waarom Techbox?

Team

Je komt terecht in een tof team met gemotiveerde collega's die je met open armen zullen ontvangen.

Ambitieuze werkomgeving

Techbox staat voor een ambitieuze werkomgeving binnen een groeiend maar stabiel bedrijf.

Groeien

Je kan rekenen op een inspirerende werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien.

Verdienste

Jouw kennis en ervaring vertalen we graag in een samenwerking op basis van een contract van onbepaalde duur, met een uitstekende verdienste en extralegale voordelen.

Over Techbox

Om het totaalpakket van HVAC-S te kunnen aanbieden, besloot CEO Kurt Declerck om drie sterke bedrijven met een eigen specialisatie - BCV, SDB en Fluxo - samen te brengen in één groep, Techbox. Techbox is een Westvlaamse KMO met vestigingen te Kuurne en Bredene. Op vandaag zijn er meer dan 120 vaste medewerkers op dagdagelijkse basis aan het werk. Dankzij deze samensmelting kunnen wij voor jouw project de nodige expertise bieden in ventilatie, centrale verwarming, sanitair en airco. Van ontwerp tot oplevering kan je terecht bij een vaste contactpersoon die jouw project van A tot Z opvolgt. Zo kunnen we een gestroomlijnde planning, een vlotte service en dito communicatie garanderen.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Techbox, team of champions!

Wij voorzien onze installateurs van stevig werkmateriaal en een verzorgde uitrusting zodat ze comfortabel aan de slag kunnen. Daarnaast krijgt iedereen bij ons de kans om in onze Techbox Campus of via externe opleidingen hun kennis aan te scherpen zodat zij zich steeds verder kunnen specialiseren in hun vak. Op die manier kunnen wij steeds rekenen op een team van 120 gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het beste van zichzelf geven om kwalitatieve installaties af te leveren.

Techbox, team of champions!

Service van A tot Z

Bij Techbox kan je terecht voor één techniek of voor het totaalpakket aan HVAC-S. Eerst en vooral zorgt onze eigen studiedienst voor de uitwerking van een installatie die niet alleen aan de vereisten van jouw project voldoet, maar ook rekening houdt met het esthetische aspect en de huidige EPB-normen. We deinzen er niet voor terug om proactief voorstellen te doen die tot een nog beter resultaat kunnen leiden. Of het nu gaat om ventilatie, centrale verwarming, sanitair of airco: voor elke techniek hebben we een gespecialiseerd team van installateurs die enkel met kwalitatieve materialen werken. Op die manier kunnen we de levensduur van de installatie maximaliseren. Ook na oplevering zorgen wij voor een accuraat onderhoud en kan je steeds bij Techbox terecht voor vragen of problemen in verband met jouw installatie.

Service van A tot Z

Onze visie

Kurt Declerck: "Als zaakvoerder van ventilatiebedrijf BCV Works merkte ik dat er steeds meer vraag kwam naar één totaalpartner die alle techniek kon uitvoeren. De groep van onderaannemers wordt immers steeds groter. Denk maar aan de EPB-verslaggever, de leverancier voor zonnepanelen, tal van keurders... Dit vraagt steeds meer coördinatie van de bouwheer of de architect, iets dat gemakkelijk uit handen kan gegeven worden aan een partner waar je alles onder één dak kan vinden. Dat heeft mij geïnspireerd voor de oprichting van Techbox: een samensmelting van verschillende installatiebedrijven, elk met kennis en ervaring in één techniek. Hierdoor kunnen we het beste van twee werelden aanbieden: één aanspreekpunt voor gespecialiseerde service in elke techniek."

Onze visie

Van utiliteitsbouw tot residentiële projecten

Dankzij onze langetermijnvisie hebben we de voorbije jaren een uitgebreide klantenportefeuille uitgebouwd. Ons uitgebreid en veelzijdig team stelt ons in staat om installaties te voorzien in grote bouwprojecten zoals woonzorgcentra, scholen, appartementsblokken, hotels en woonwijken. Neem een kijkje naar enkele referentieprojecten en ontdek onze mogelijkheden.

Van utiliteitsbouw tot residentiële projecten

Bekijk onze video

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?